ITHU Nätverksträff: Hybridundervisning – studenter både på plats och online

Datum & tid: Tisdag 6 oktober 2020, kl 15.00-16.00
Tema: Hybridundervisning – studenter både på plats och online.

Hybridundervisning, Blended learning och studenter på plats och på nät, kärt barn har många namn. ITHU bjuder in till en nätverksträff med fokus på just erfarenhetsutbyte kring hybridundervisning. Ett undervisningsupplägg som blivit en verklighet för många lärare i och med pandemin och de begränsningar som den medför.

Efter en kort inledning kommer vi öppna upp för erfarenhetsutbyte där du själv väljer vilket område och vilka frågor du vill diskutera, inom det aktuella temat. Vi skulle redan nu vilja veta vilka utmaningar du ser rörande hybridundervisning. Dela med dig av dina tankar och idéer i den här Padleten!

Vi ses som vanligt via Zoom: länken till Zoom har skickats ut till alla som finns med på vår maillista Om du vill delta vid träffen men inte finns med på listan, kontakta info@ithu.se så får du tillgång till Zoom-länken.

Välkommen!

Minette Henriksson

Samordnare av de utbildningsstödjande tjänsterna hos Sunet (Swedish University Computer Network ), en avdelning på Vetenskapsrådet. Vice ordförande för ITHU. Du hittar mig även på Mastodon

Visa alla inlägg av Minette Henriksson →